Kruisweg 53

  

023 711 9000

Afhalen

Sinar Cinta is in Haarlem vooral bekend als afhaalrestaurant. Van een klein menu voor onderweg tot een complete maaltijd kunt u bij ons terecht. U kunt uw keuze maken uit meer dan 30 Indonesische en Surinaamse gerechten die u zelf kunt samenstellen. Onze medewerkers helpen u graag met advies!

SinarToGo:

Een kleine maaltijd in een handig 750ml kartonnen bakje om onderweg of thuis op te eten. Kies als basis een rijst- of bamivariant met een groente- en een vleesgerecht.

SinarToGo XL:

Voor de grotere eters hebben we de SinarToGo XL. Bij deze 950ml variant krijgt u, naast 30% meer basisgerecht, 50% meer vlees/vleesvervangers en groente.

SinarToGo Rames:

Voor thuis hebben wij de  SinarToGo Rames. Een royale complete maaltijd in een kunststof magnetronbak. Hierbij kunt u kiezen uit 2 groent en 2 vleesgerechten (of vis).

De SinarToGo menu’s hebben we in 3 varianten: Standaard, Speciaal en Veggie:
 –  Standaard : basisgerecht met groente en vlees
 –  Speciaal      : basisgerecht met groente en vis, pom, lam of zoutvlees
 –  Veggie          : basisgerecht met groente en vleesvervangers zoals tahu en tempé

Bij iedere Sinar ToGo kunt u eventueel tegen een kleine meerprijs een extra gerecht bij kiezen. Natuurlijk kunt u de gerechten ook los bestellen in afgewogen bakjes zodat u thuis uw eigen menu kunt samenstellen.

Surinaamse Roti:

De roti is een ‘broodpannenkoek’ gemaakt van linzen, geserveerd met kerrie-aardappelen, kouseband, kerrie-kip of lam en mango-chutney.

Surinaamse broodjes: 

Bij Sinar Cinta krijgt u de lekkerste Surinaamse broodjes van Haarlem! Heerlijke pistolets en Hindoestaanse ‘bara’s’ met typisch Surinaamse gerechten zoals pom, zoutvlees en bakkeljauw. De broodjes worden naar wens aangevuld met komkommer in zuur en als u van pittig houdt vraag dan naar de huisgemaakte sambals en chutney’s!

Saoto ayam:

Onze Saoto is de Surinaamse variant van de bekende Indonesische kippensoep. Deze pittige soep kunt u ook als “Speciaal” bestellen als maaltijdsoep met als extra rijst en een gekookt ei voor in de soep.

Snacks en bijgerechten:

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor saté, loempia\’s, pasteitjes, spekkoek en nog veel meer!

Onze Specialiteiten

Comments are closed.